Firemní akce

Hotel Podhrad Vám, kromě komfortního ubytování, nabízí také možnost uspořádání školení či seminářů

Pro tento účel je zde k dispozici malý a velký konferenční sál s celkovou kapacitou 60 osob (podle dispozice uspořádání). Veškeré tyto prostory jsou vybaveny moderní konferenční technikou a jsou plně klimatizovány. Dle Vašich přání Vám rádi zpracujeme nabídku včetně doprovodných služeb (ubytování, stravování, konferenční technika, aktivity pro volný čas, doprava,…). Zároveň se kompletně postaráme o organizaci a koordinaci Vaší plánované akce.


Rádi pro Vás připravíme kalkulaci a návrh realizace na míru. Neváhejte nás kontaktovat s poptávkou.

Nabízíme

Balíčky pro firmy a nabídku firemních večírků
Konferenční místnost s kapacitou do cca 80 osob (dle uspořádání)
Malý konferenční salonek s kapacitou cca 30 osob (dle uspořádání)
Projekční technika – flipchart, dataprojektor, plátno, DVD přehrávač a další
Ozvučení
WiFi připojení v celém prostoru
Parkování na kamerou monitorovaném parkovišti zdarma
Catering - coffee break, nabídka menu či rautů
Ubytování s kapacitou 167 lůžek

Občerstvení k akci

Buffet I. (od 40 os.)

Cena
  • Variace rautových kanapek
    od 750 Kč / os.
  • Uzený farmářský bok s křenem
  • Sušené švestky ve slanině s nakládanou cibulkou
  • Rukolový salát s cherry rajčátky a bylinkovým pestem a Mozzarellou
  • Dušená nebo grilovaná zelenina
  • Výběr tuzemských sýrů s hroznovým vínem a ořechy
  • Pravý budějovický guláš na černém pivu
  • Šťavnaté kuřecí kousky s tomatovou salsou
  • Rybí karbanátky s kapary a červenou řepou
  • Domácí bramboráčky s uzeninou
  • Opékané brambory
  • Výběr sezonního ovoce
  • Výběr mini zákusků
  • Jablkový koláč s cukrem a skořicí
  • Kokosový tvaroh s karamelem
  • Světlé i tmavé pečivo, chléb
  • Nakládané kukuřičky, cibulky, feferonky a olivy

Buffet II. (od 40 os.)

Cena
  • Domácí uzená krkovička s chilli omáčkou
    od 800 Kč / os.
  • Krabí koktejl s mladým pórkem
  • Grilované fíky ve slaninovém kabátku
  • Do růžova pečený anglický roastbeef
  • Ledový salát s ančovičkovým dresinkem a krutony
  • Jihočeská kulajda
  • Pečené kuřecí paličky
  • Medajlonky z vepřové panenky s olivami a cherry rajčátky
  • Smetanové brambory s čerstvou kudrnkou
  • Indická rýže s hráškem
  • Smažené bramborové krokety
  • Porcovaný čerstvý ananas
  • Výběr sezónního ovoce
  • Výběr mini zákusků
  • Světlé a tmavé pečivo, chléb
  • Sterilované okurky, křen a hořčice

Buffet III. (od 40 os.)

Cena
  • Sušené švestky ve slanině s nakládanou cibulkou
    od 900 Kč / os.
  • Listový salát "Mesclun" se sýrem brie a brusinkami
  • Sledový salát s cibulkou a barevným pepřem
  • Zvěřinová paštika s lesním ovocem
  • Marinovaná filátka z candáta na rozmarýnu
  • Pravý budějovický guláš na černém pivu
  • Pečená dančí kýta na červeném víně se švestkami
  • Brambory zapečené se šunkou a sýrem
  • Špekový knedlík
  • Dušená nebo grilovaná zelenina
  • Sezónní ovoce
  • Lesní plody s čokoládovou pěnou
  • Výběr mini zákusků
  • Světlé i tmavé pečivo, chléb
  • Výběr pikantních dipů

Buffet IV. (od 25 os.)

Cena
  • Tartar z lososa zdobený limetkou
    od 1.000 Kč / os.
  • Koláčky z listového těsta s kuřecím salátem
  • Výběr tuzemských sýrů s hroznovým vínem a ořechy
  • Aspik z hovězího masa a zeleniny
  • Pikantní melounový salát se sušenou šunkou
  • Míchaný salát s olivami a balkánským sýrem
  • Tatarský beefsteak s topinkami
  • Česneková krémová polévka
  • Smažené vepřové a kuřecí mini řízečky
  • Zvěřinové ragú s pravými hříbky
  • Kapří hranolky s bylinkovým dipem
  • Pečená králičí stehna nadivoko s česnekem
  • Teplá zauzená šunka od kosti
  • Bramborový salát s majonézou
  • Zeleninová rýže
  • Šťouchané brambory s tymiánem
  • Sezónní ovoce
  • Výběr mini zákusků
  • Světlé i tmavé pečivo, chléb

Zvěřinový buffet V. (od 40 os.)

Cena
  • Zvěřinová paštika s brusinkami
    od 1.050 Kč / os.
  • Pikantní huspenina z jeleního masa
  • Salát z červené řepy, brambor a ančoviček
  • Bažantí vývar s masovými knedlíčky a nudlemi
  • Kančí výpečky na česneku s drceným jalovcem
  • Dančí řízečky v bylinkové strouhance
  • Jelení gulášek s černým pivem
  • Dančí kýta v úpravě sou vide s portskou omáčkou
  • Bramborový salát
  • Dušené červené zelí se švestkami
  • Variace domácích knedlíků
  • Pečená červená řepa s bylinkami
  • Jelení závin s mladým pórkem
  • Mechová buchta s drobenkou
  • Ovocná mísa
Alergeny: 1 lepek, 2 korýši, 3 vejce, 4 ryby, 5 arašídy, 6 sója, 7 mléko, 8 ořechy, 9 celer, 10 hořčice, 11 sezam, 12 oxid siřičitý a siřičitany, 13 vlčí bob (lupina), 14 měkkýši
Nastavení soukromí a cookies 🍪

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies.

 

Následující volbou souhlasíte s našimi zásady ochrany osobních údajů a cookies. Svá nastavení můžete kdykoli změnit.